Konsultointipalvelut

Meiltä ja meidän verkostostamme löytyy asiantuntija lähes kaikkiin tilanteisiin.

Kun tarvitaan pidempää ja syvempää suunnittelua esimerkiksi investontien miettimisessä, julkisen rahoituksen hankkeita aiotaan hakea tai mietitään liiketoiminnan tai yhtiön osto tai myyntiä, tarvitaan kokenutta ammattilaista miettimään asioita yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakkaan liiketoiminnan ymmärrys on tällöin parhaiten paikallaan.

VEROSUUNNITTELU

Olemme oppaasi veroviidakossa!

Etsimme edullisimman verotuksellisen vaihtoehdon ja pohdimme muun muassa yhtiömuotoihin ja voitonjakoon liittyviä kysymyksiä. Tavoitteellisessa verosuunnittelussa suunnitteluajan on oltava pitempi kuin yksi verovuosi, jotta siitä on saatavissa potentiaalinen hyöty irti.

YRITYSJÄRJESTELYT

Myymässä yritystä?

Olemme apunasi kaikissa liiketoimintakaupoissa suunnittelusta kauppasopimusten laatimiseen. Liittyipä yrityskauppasi sitten ostamiseen, myymiseen tai sukupolvenvaihdoksen tekemiseen, ammattitaitoinen verosuunnittelu apunasi et häviä turhaan rahaa kaupoissa!

YRITYSMUODON MUUTOKSET

Toiminimestä osakeyhtiöksi? 

Taloustaitajan konsultointi neuvoo ja etsii verotuksellisesti ja taloudellisesti sopivimman ratkaisun kaikissa yritysmuodon muutoksissa. Tukea ja apua myös kaikkiin yritysmuutoksiin liittyvissä toimenpiteissä.

KEHITYSHANKKEET JA
-PROJEKTIT

Älä jää yksin hakemusviidakkoon!

Meiltä saat kokonaisvaltaista apua kaikenlaisiin kehitys- ja rahoitushankkeisiin sekä apukäsiä niiden etenemiseen. Rahoituksien selvittämisen, kehitysprojektin hallinnoimisen lisäksi huolehdimme maksatushakemuksien ja talouden pitämisestä hallittuna. Kanssamme et jää yksin hakemusviidakkoon ja yrityksesi kehitysprojektisi etenee suunnitelmiesi mukaisesti!