Konsultointipalvelut

Konsultointipalvelut Taloustaitajalta

VEROSUUNNITTELU

Olemme oppaasi veroviidakossa!

Etsimme edullisimman verotuksellisen vaihtoehdon ja pohdimme muun muassa yhtiömuotoihin ja voitonjakoon liittyviä kysymyksiä. Tavoitteellisessa verosuunnittelussa suunnitteluajan on oltava pitempi kuin yksi verovuosi, jotta siitä on saatavissa potentiaalinen hyöty irti.

Konsultointipalvelut Taloustaitajalta

YRITYSJÄRJESTELYT

Myymässä yritystä?

Olemme apunasi kaikissa liiketoimintakaupoissa suunnittelusta kauppasopimusten laatimiseen. Liittyipä yrityskauppasi sitten ostamiseen, myymiseen tai sukupolvenvaihdoksen tekemiseen, ammattitaitoinen verosuunnittelu apunasi et häviä turhaan rahaa kaupoissa!

Konsultointipalvelut Taloustaitajalta

YRITYSMUODON MUUTOKSET

Toiminimestä osakeyhtiöksi? 

Taloustaitajan konsultointi neuvoo ja etsii verotuksellisesti ja taloudellisesti sopivimman ratkaisun kaikissa yritysmuodon muutoksissa. Tukea ja apua myös kaikkiin yritysmuutoksiin liittyvissä toimenpiteissä.

Konsultointipalvelut Taloustaitajalta

KEHITYSHANKKEET JA
-PROJEKTIT

Älä jää yksin hakemusviidakkoon!

Meiltä saat kokonaisvaltaista apua kaikenlaisiin kehitys- ja rahoitushankkeisiin sekä apukäsiä niiden etenemiseen. Rahoituksien selvittämisen, kehitysprojektin hallinnoimisen lisäksi huolehdimme maksatushakemuksien ja talouden pitämisestä hallittuna. Kanssamme et jää yksin hakemusviidakkoon ja yrityksesi kehitysprojektisi etenee suunnitelmiesi mukaisesti!